Fotowall

Fotowall is een eenvoudig te gebruiken  programmaatje met Fotowall kan je  snel fotocollages maken die er gelikt uitzien . Je importeer wat foto’s en rangschik ze en voeg er wat teksten, effecten of kleuren aan toe en je hebt binnen een korte tijd een collage van uw vakantie kiekjes en… Lees meer!

Pinta fotobewerkingsoftware

Pinta Photo software

Pinta is gratis fotobewerkingssoftware het is eenvoudig in gebruik en daardoor uitermate geschikt voor het simpel bewerken van afbeeldingen. Wat uitgelichte functies : Afbeeldingen draaien, Een schermafdruk maken, Toverstafselectie (selectie gebaseerd op kleur), Tekst invoegen in een afbeelding, Onbeperkt bewerkingen ongedaan maken, Kleuren inverteren, Effecten (deze effecten werden geïmporteerd uit… Lees meer!

Master PDF Editor

Master PDF Editor is een PDF editor waarmee je PDF bestanden kan creëren maar belangrijker nog je kan er ook bestaande PDF bestanden mee aanpassen . Het programma is redelijk eenvoudig in gebruik en er is een versie voor Linux , Windows en Mac. video : Sommige eigenschappen : Maak… Lees meer!

Ubuntu 18.04 preview

De Ubuntu 18 04 preview met codenaam Bionic Beaver. Deze LTS versie van ubuntu 18.94 komt op 26th April 2018 uit. Maar voor degene die weinig geduld hebben en alvast een beta release willen proberen is er wel een mogelijkheid. het grote verschil is dat Ubuntu de desktop omgeving Unity… Lees meer!